Over and Out

Jag kommer sakna vår lägenhet, varenda liten bit av den. Jag kommer sakna hur man måste trycka till toadörren med axeln för att den ska gå att låsa. Jag kommer sakna hur vår dammsugare inte funkar på vanligt hårt golv, hur vi alltid måste sopa köket. Jag kommer sakna hur våra "gardiner" fladdrar i vinden när fönstrena är öppna. Jag komer sakna vår grannes arabmusik som får våra väggar att skaka. Jag kommer sakna våra väggar; alla fina foton, citatväggen, flaggan, lapparna, rosetten, modellerna.. Jag kommer sakna vår fantastiska och oslagbara utsikt. Jag kommer sakna våra supergoda pannkaksfrukostar, kladdkakemuffins och improviserade middagar. Våra fester, myskvällar och dagar då vi bara flamsar så som inga andra kan. Jag kommer sakna vår fina pool och gymmet som så bevkämt bara ligger en hissresa bort. Jag kommer, tro det eller ej, sakna Big Blue Bus "For your safate please remain seated or firmly grip the handrail at all times. Para susetoidad por favor....".
Jag kommer sakna Sunday Brunch, Cheesecake factory, Urth café, OP, Starbucks, Cabo Cantnína. Jag kommer sakna Santa Monica College, jag kommer sakna att behöva gå upp äckligt tidigt för att få spela Beach Volleyboll på en av de finaste stränderna; Santa Monica Beach. Jag kommer sakna Barrington Plaza som varit mitt hem i 10 månader, tio helt otroliga månader. Jag kommer sakna Third Street Promenad i Santa Monica, med sin shopping och fantastiska mysfaktor. Jag kommer sakna värmen, solen, klimatet!! Jag kommer sakna att hajka i Runyon Canyon eller Pacific Palisades, Topanga. Jag kommer sakna Hollywood. Jag kommer sakna att känna mig som en kändis på krogen; med gratis drinkar, champange och stora sprakande tomtebloss. Jag kommer sakna alla LA's knasiga taxichaufförer. Jag kommer sakna alla öppna och trevliga amerikanare, som precis vart som helst eller precis hur som helst kan starta en konversation och efter bara några minuter kan bete sig som om vi kännt varandra hela livet. Jag kommer sakna lyxiga BeverlyHills, hetsiga Downtown, fina Westwood och lummiga Brentwood. Men mest av allt kommer jag sakna alla underbara vänner jag fått under mina månader här och framförallt mina älskade roomies. Det hade aldrig blivit ett så bra år utan er!

Jag kommer sakna allt detta och minst tusen saker till, därför att allt detta är en del av mitt LA, mitt fina, fantastiska och underbara Los Angeles. En större stad, med så mcyket olika saker att göra, kommer jag nog aldrig att bo i igen. 

Vilket äventyr detta har varit; det finns så mycket att säga att det känns som om det skulle fylla en hel bok. Men nu är det dags att börja om hemma i Sverige med siktet inställt på nya äventyr!.
Over and out
 

/M