Wailuku, Maui

Sådärja jag är framme på vandrarhemmet i Wailuku på Maui! Efter lite om och men, med hjälp av två australienska tjejer och en väldigt schysst busschaufför lyckades jag ta mig hit, till det mest hippie-aktiga stället jag varit på: Banana Bungalow. Men det funkar fint och min säng (där jag ligger nu) är väldigt skön!

Hittills idag har jag promenerat runt i denna väldigt lilla staden, handlat lite och ätit den godaste, dyraste och minsta acai bowlen hittills. Nyss blev jag bjuden på deep fried Oreos av en man från Seattle. Kan ha varit något av det mest amerikanska och onyttigaste (hänger kanske ihop..) jag ätit, men det var väldigt gott! Nu ligger jag i lugn och ro på rummet och njuter av att vara lite för mig själv. Det har varit tre rätt så intensiva veckor i Honolulu, så idag har det varit rätt nice att bara få vara ensam!

Planen var ju att jag skulle ha två hela veckor själv nu. Den planen har dock ändrats lite, om bara en liten stund ska jag åka tillbaka till flygplatsen och möta upp Jonna. Sedan ska vi två upptäcka Maui och The Big Island tillsammans under de två kommande veckorna! Ska bli så himla roligt!!!!!

Xoxo
/M